Català | Español


En cas de dubte sobre algún dels nostres serveis, posis en contacte amb nosaltres i l'informarem.

Accidents de trànsit

Tramitem reclamacions judicials i extrajudicials des del moment en què s’ha produït l’accident. Gestionem serveis mèdics de transport, rehabilitació, proves mèdiques i altres.

Divorcis

Resolem crisis matrimonials intentant buscar sempre que sigui possible un acord amb la part contrària, ens encarreguem dels temes penals i civils que es puguin presentar i oferim facilitats de pagament. Vegi també: divorcis en línia

Defenses criminals

Assistim el detingut o imputat en qualsevol crim des de l’inici fins al judici i apel·lació posterior, per defensar la innocència del client o plantejar els màxims atenuants en funció de cada cas.

Arrendaments

Tramitem desnonaments de qualsevol tipus des del primer mes en què l’inquilí deixa de pagar o incompleix el contracte.

Acomiadaments

Demandem amb la màxima celeritat l’empresa que acomiada un treballador, i aconseguim la màxima indemnització de 45 dies per any treballat.

Contractació

Revisem, planifiquem i negociem qualsevol tipus de contracte, i defensem la seva utilitat judicialment si fos necessari.

Sancions

Recorrem davant l’Administració pública qualsevol sanció o multa en què hi hagi possibilitats d’obtenir un resultat favorable.

Herències i successions

Tramitem declaracions d’hereus i testamentàries des de la mort del causant fins a la inscripció de les propietats o béns.

Administratiu

Donem sortida a qualsevol qüestió relacionada amb l’Administració pública des d’urbanisme fins a responsabilitat patrimonial.

Drets d’empresa

Assessorem empreses en matèria de RH, protecció de dades, fiscalitat, comptabilitat i altres qüestions.
BOSSACOMA XICOIRA ADVOCATS | Colomer, 3 Baixos - 17200 Palafrugell (Girona) | Tel. 972 30 05 14 - Fax. 972 30 54 42

Desenvolupat per la mosca comunicació