Català | Español

L'1 d'abril de 1971, el matrimoni Eduard Bossacoma -titulat Agent d´Assegurances i Administrador de Finques- i Anna Mª Xicoira -titulada Gestora Administrativa- funden l'Agència Bossacoma, situada a la "calle Arrabal Superior" nº9 (Xamfrà amb carrer Begur, també anomenat "El Pou d´en Bonet"), servint als clients amb les activitats pròpies de la professió, sempre vinculades amb el món de les assegurances i l'administració de finques.

Cinc anys més tard, el 1976, l'empresa amplia els seus serveis, incorporant l'activitat d'Agència de la Propietat Immobiliària (A.P.I.) gràcies al títol d'aquesta professió obtingut per Eduard Bossacoma.

El 1978 s'asfalta la "calle Arrabal Superior", s'urbanitza, i queda amb el nom de Plaça de l'Onze de Setembre. El despatx adquireix el nº 10 a l'esmentat carrer.

El volum de clients, l'ampliació de la plantilla i la manca d'espai, comporten el trasllat de la Gestoria a la Comunitat de Propietaris "Horacio", situada a la zona d'entrada a Palafrugell per l´Avgda. Mestre Sagrera.

La falta de proximitat amb el centre de poble, i el fet que la seu de la notaria de Palafrugell s'instal·li a l'edifici de la Gestoria, fa que el 1985 s'adquireixi un local al carrer Colomer nº3, per a traslladar-s'hi tot seguit i continuar desenvolupant les tasques professionals en les més òptimes condicions, sempre al servei dels clients.

Posteriorment, el matrimoni Bossacoma-Xicoira forma societat amb l'economista Marià Júdez. A partir d'aquell moment l'empresa passa a anomenar-se Gestoria Xicoira.

És l'any 1996 quan s'incorpora a l'equip de treball l'advocat Guillem Bossacoma Xicoira, fill del matrimoni Eduard Bossacoma i Anna Mª Xicoira, ampliant d'aquesta manera les competències professionals de la societat.

La Gestoria Xicoira, amb tot el seu equip de treball, es trasllada, l'any 2004, al carrer dels Valls nº20.

En l'actualitat, l'empresa i tot el seu bagatge professional esdevé una herència que ha passat de pares a fills. Així és com el local del carrer Colomer s'ha reconvertit i esdevé, avui en dia, seu del bufet jurídic Bossacoma Xicoira Advocats.

Eduard Bossacoma Bruguera
Anna Mª Xicoira Vidal
BOSSACOMA XICOIRA ADVOCATS | Colomer, 3 Baixos - 17200 Palafrugell (Girona) | Tel. 972 30 05 14 - Fax. 972 30 54 42

Desenvolupat per la mosca comunicació